diumenge, 21 de juliol del 2013

Cursa Olla de Núria

Distància: 21.500 m.
Desnivell positiu: 1.950 m.
Temps: 3h 23m 50s.
Ritme: 9m 29s.
Posició: 112 de 467.


Abans d'una cursa, i més si tens el recorregut força interioritzat com era el cas, et fas una idea de com poden anar les coses, saps més o menys quins temps de pas poden sortir, on toca beure més i on menys, quins son els trams on es pot córrer de valent i on no tant... A vegades ho encertes i a vegades tot surt al revés de com t'esperes i no queda més remei que arremangar-te per tirar endavant. És aquesta incertesa inherent a la muntanya que tant ens fascina.

Avui no he aconseguit agafar el ritme ni trobar-me còmode en tota la cursa. Ni a la sortida quan es fa la volta al Santuari de Núria i es pot córrer ràpid, ni pujant al Puigmal (amb un ambient brutal al cim), ni carenejant (on més comptava poder apretar), ni a l'últim dels 14 cims (on he vomitat), ni a la baixada final (que m'hagués agradat gaudir de valent), ni a l'arribada (que tot i així he creuat amb 4 minuts menys que l'any passat). Un suspens total o un matí d'allò més èpic, depèn de com es miri.

Em quedo amb la bona sensació de que en dies així se n'aprèn molt, i amb la satisfacció d'haver gaudit d'un gran dia a la muntanya amb les amistats que també corrien i d'altres que ens han vingut a veure i animar. A la propera més i millor.

Ruta a Wikiloc

3 comentaris:

  1. Molt bé Albert!!
    No ets pas el primer que em diu que ahir no es va sentir còmode a l'olla. Conec corredors amb àmplia experiència que van haver d'abandonar

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Joan! A veure si ens veiem a alguna cursa aviat! :)

    ResponElimina
  3. Molt bon comentari de la cursa.
    En la vida no tot són flors i violes!
    Un partidari dels "errors" ben intencionats !

    Ramon

    ResponElimina