diumenge, 5 de febrer del 2012

La Mitja Marató de Granollers

Distància: 21.097 m.
Temps: 1h 23m 16s.
Ritme: 3m 57s.
Posició: 339 de 7.826.

Foto: Adrià Costa

Arribem amb en Benet a Granollers amb temps suficient per escalfar i arribar al nostre calaix amb calma. Porto la samarreta blava contra el càncer en homenatge a Toti Vinardell i als que lluiten i han lluitat contra el càncer.

Comença la cursa. Surto amb la idea d'intentar fer marca i si és possible baixar de 4m el km tot i que no les tinc totes. Després d'esquivar molts corredors els 2 primers km la cosa es normalitza i ja es pot córrer molt més còmodament. Faig el parcial dels 5 km en 19m 47s, i per tant dintre del ritme que toca, sense patir massa. Els primers 11 km, fins a la Garriga, la cursa fa una lleugera però continuada pujada que va minant les forces mica en mica. Faig aquest tram molt obsessionat de no quedar fos abans de temps i de no allunyar-me gaire de l'objectiu marcat, però conscient que si passen uns quants segons no és cap problema ja que a la segona meitat de la cursa, en baixada, es poden recuperar. Passo pel km 10 en 40m 16s. Arribar a l'11 és una benedicció, la cursa aquí comença a fer baixada, i en conseqüència el ritme comença a augmentar. De seguida recupero els segons perduts i passo pel km 15 en 59m 53s. Queda el tram més psicològic on toca esforçar-se per mantenir el ritme i mica en mica els minuts van passant. Arribo al km 20 en 1h 19m 07s i això ja gairebé està!

Si durant la cursa el públic anima moltíssim, a l'arribada és espectacular. L'ambient i cridòria a banda i banda del carrer els últims 97 metres bé valen haver corregut els 21 km anteriors! Finalment el temps és de 1h 23m 16s, objectiu complert!

Ruta a Wikiloc

2 comentaris: