diumenge, 26 de maig de 2013

Caminada Contra la Fam Manlleu

Distància: 10.000 m.


"Vivim en un sistema profundament injust, egoista i desigual on milers de famílies es troben en situació d'exclusió social. A Manlleu ja són més de 400 famílies les que es veuen amb la necessitat de fer ús del Banc d'Aliments de la població.

És per aquest motiu que el diumenge dia 26 de maig tindrà lloc la Caminada Contra la Fam de Manlleu. La inscripció (gratuïta) consistirà en l'aportació de productes d'alimentació, preferiblement llet o galetes. Tota la recaptació d'aliments d'aquesta jornada anirà destinada al Sarró, el Banc d'Aliments de Manlleu.

La caminada de 10 km de distància començarà a les 9 del matí i tindrà com a punt d'inici el Banc d'Aliments de Manlleu (Passeig del Ter, 7). El recorregut, apte per a tots els públics, tindrà com a element central l'agradable Camí vora Ter en direcció a Roda de Ter. A mig camí hi haurà un punt d'avituallament amb diferents begudes i es demana que si les persones participants ho creuen convenient portin el seu propi esmorzar.

Animem a la població de Manlleu, així com la dels municipis veïns, a participar a aquesta caminada tot aportant aliments per a les persones amb més necessitats i contribuir així a la conscienciació de que només canviant el sistema actual podrem acabar amb les desigualtats socials."

CUP Manlleu

Ruta a Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada