dissabte, 26 de juliol de 2014

Trail Catllaràs

La Pobla de Lillet, Falgars, Font del Prat Gespador, Roca del Catllaràs, Serrat Negre, Sant Romà de la Clusa, Els Altars, Collada Fonda, Refugi Ardericó, Serrat de la Bandera, Xalet del Catllaràs, La Pobla de Lillet.
Distància: 28.000 m.
Desnivell positiu: 1.800 m.
Temps: 3h 11m 48s.
Ritme: 6m 51s.
Posició: 24 de 448.


Desconeixíem totalment el Catllaràs i aquesta cursa es presentava com una bona oportunitat per posar-hi remei! Així que vam decidir apuntar-nos-hi!

Els primers 11 km són en pujada, guanyant així uns 1.000 metres de desnivell, per un terreny boscós i obac. Me’ls agafo a un ritme alegre però sense forçar al màxim, conscient que encara quedarà molta cursa una vegada dalt. Vaig seguint els que tinc davant i de sobte al km 10, quan ja gairebé havíem completat la primera pujada ens adonem que fa una estona que no veiem cintes. Ens hem desviat del camí! Intentem seguir una mica més en va i decidim recular fins a reprendre el camí bo.

Arribem al Serrat Negre i ara sí que podem començar a contemplar una mica les boniques vistes de la zona. Baixem ràpidament fins a Sant Romà de la Clusa i encarem la segona pujada del trajecte. La cursa ja s’ha estirat una mica i faig alguns trams sol, passem pel costat d’un gran penya-segat que ens permet contemplar la bellesa del Catllaràs.

El proper destí és el Refugi Ardericó, on hi ha situat l'últim avituallament. El sol ja es comença a fer notar i ja només queda una pujada de 350 m i els últims km de baixada fins a meta. Faig la pujada forçat, però intentant apretar conscient que encara que sigui dura serà poca estona i toca saber patir. Arribo a dalt i em trobo amb moltes ganes d’encarar la baixada. Em concentro i baixo forçant la màquina i divertint-me moltíssim. Avanço 5 o 6 corredors abans d’arribar de nou a la Pobla de Lillet i descobrir que en Sepi ha entrat just davant meu amb 1 minut de diferència! Cursa acabada i una nova experiència al sac!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada